Bedankt!

Ons grote Sinterklaas-feest zit er alweer op voor dit jaar.
Met een iets kleinere groep dan andere jaren hebben we een gezellig feest kunnen houden.

De Sint vertelde ons dat hij het heel erg naar zijn zin heeft gehad en dat hij volgend jaar zeker weer terug wil komen!
Ook de pieten waren zeer tevreden.

Namens Sinterklaas, De Pieten en het bestuur van de OKA: Bedankt voor een gezellig feest!

Kaartverkoop Halloween 👻

Update 27-10-22:

De kaartverkoop is gesloten. We zijn uitverkocht!

Oorspronkelijke bericht:

De inschrijvingen voor Halloween zijn zojuist gestart!
Kijk snel op deze pagina voor meer informatie!

Er zijn nog kaartjes te krijgen in de voorverkoop. Aan de deur verwachten we nog maar heel beperkt kaartjes te kunnen aanbieden

Kindervakantieweek 😢

In februari zijn we enthousiast begonnen met de voorbereidingen van de kindervakantieweek. Om deze week te kunnen laten slagen hebben we iedere dag minstens 25 vrijwilligers nodig.

Na verschillende oproepen blijft de teller helaas steken op een handje vol vrijwilligers en hiermee is de kindervakantieweek niet te organiseren.

We zijn dan ook, tot ons groot verdriet, genoodzaakt om voor het eerst in 45 jaar de kindervakantieweek te CANCELLEN.

Mede gelet op het vinden van voldoende vrijwilligers zijn wij in beraad over de toekomst van de OKA. Want zonder vrijwilligers kunnen wij geen activiteiten draaien. Zodra hier meer over bekend is, horen jullie van ons.

Wij wensen jullie allemaal een hele fijne zomer.

Avondvierdaagse van start + Verkoop vaderdag

Vandaag starten we met de avondvierdaagse.
Het was nog even spannend, maar we hebben met alle nieuwe vrijwilligers genoeg man om er weer een mooie week van de maken. We hopen op goed weer natuurlijk!

We zien jullie sportievelingen vanavond!
Succes allemaal

Vaderdag

De inschrijving voor de thuispakketjes van Vaderdag staan intussen ook online. HIER.
De inschrijving loopt vanaf vandaag tot 6-6 en het ophalen is een week later: 13-6 tussen 19:30 en 20:00 uur.

Avondvierdaagse

De inschrijvingen zijn intussen gesloten!

Wij zijn super blij dat er een hoop mensen zich hebben aangemeld om te komen helpen bij de avondvierdaagse, dankzij deze helden gaat de avondvierdaagse door.

Voor de kinderen op de spaaihoeve worden er kaartjes op school verkocht dit zal in week 20 zijn, jullie worden hierover als het goed is verder op de hoogte gehouden door school.

Voor alle andere kinderen en volwassenen die mee willen lopen voor een medaille bij onze avondvierdaagse zal vanaf zaterdag 21 mei tm zaterdag 28 mei een online inschrijfformulier op onze website staan, en kunt u de kaartjes komen betalen en ophalen op zondag 29 mei van 11.00uur tot 15.00uur (voorkeur) of op maandag en dinsdag van 15.00uur tot 17.00uur. bij onze opslag naast wijkcentrum De mortel

De kaartjes kosten 5 euro per stuk en er kan ALLEEN CONTANT BETAALD worden.

Moederdag

Oei… Een paar dagen later dan eigenlijk de bedoeling was… Maar we hebben zojuist de kaartverkoop voor Moederdag online gezet. We hadden last van wat technische problemen. Die zijn nu (hopelijk) helemaal opgelost.

Om de gemiste dagen in te halen hebben we de verkoop verlengt naar donderdag 28 april.
Ben er snel bij, want op=op.

De kaartverkoop is intussen gesloten

Alvast een hele fijne Moederdag allemaal!

OKA Avondvierdaagse Achtste Barrier 2022


Zoekt Verkeersregelaars


Van maandag 30 mei tot en met vrijdag 03 juni vindt de OKA-avondvierdaagse in Achtste Barrier weer plaats. Om dit evenement veilig te laten plaatsvinden zoeken wij

Verkeersregelaars die de avondvierdaagse begeleiden vrijwilligers uit de wijk maar ook buiten de wijk ben je van harte welkom. Het bestuur van de OKA is nog op zoek naar een aantal mensen die zich hiervoor als vrijwilliger willen inzetten.

Wat houdt het in
De opleiding tot verkeersregelaar bestaat uit een onlinecursus met een ‘examen’. Dit neemt in totaal een klein uurtje in beslag. Wanneer je slaagt dan krijg je een certificaat.  Aan deze cursus zijn geen kosten verbonden.  De cursus met afsluitend het examen kun je thuis op je eigen computer doen, ook is het mogelijk om het in De Mortel (onder het genot van een kopje koffie) met een aantal mensen te doen.

Voorwaarden
Tenminste twee avonden van de in totaal vijf avonden beschikbaar zijn. Vrijwillig is niet vrijblijvend. Heb je interesse, meld je dan aan vóór 1 mei 2022 op:
verkeersregelaarsab@gmail.com.


Wij hopen op de nodige aanmeldingen, zodat het weer een geslaagde avondvierdaagse wordt mede door de inzet van de buurtbewoners van Achtste Barrier.

Met vriendelijke groet,  

Mariëlla van Venrooij
Henk de Kleijn

Ben Koenen