OKA zoekt verkeersregelaars

Van maandag 20 mei tot en met vrijdag 24 mei vindt de OKA-avondvierdaagse in Achtste Barrier weer plaats.

Om dit evenement veilig te laten plaatsvinden zoeken wij verkeersregelaars die de avondvierdaagse begeleiden. Deze verkeersregelaars zijn vrijwilligers uit de wijk.

Het bestuur van de OKA is nog op zoek naar een aantal mensen die zich hiervoor als vrijwilliger willen inzetten.

Wat houdt het in:
De opleiding tot verkeersregelaar bestaat uit een onlinecursus met een ‘examen’. Dit neemt in totaal een klein uurtje in beslag. Wanneer je slaagt dan krijg je een certificaat. Aan deze cursus zijn geen kosten verbonden. De cursus met afsluitend het examen kun je thuis op je eigen computer doen, ook is het mogelijk om het in De Mortel (onder het genot van een kopje koffie) met een aantal mensen te doen.
Voorwaarden
Tenminste twee avonden van de in totaal vijf avonden beschikbaar zijn. Vrijwillig is niet vrijblijvend. Heb je interesse, meld je dan aan vóór 1 mei 2019 op:
verkeersregelaarsab@gmail.com

Wij hopen op de nodige aanmeldingen, zodat het weer een geslaagde avondvierdaagse wordt mede door de inzet van de buurtbewoners van Achtste Barrier.

OKA zoekt

Bestuursleden gezocht 

Het bestuur van de O.K.A. heeft een vacature open staan voor een vrijwillige bestuursfunctie.

We zijn in eerste instantie op zoek naar iemand die ons wil komen helpen met activiteiten te organiseren. Wij zouden graag kennismaken met een of meerdere kandidaten, zowel mannen als vrouwen, die zin hebben om ons team te komen versterken.

Het tijdsbeslag is de meeste woensdagavonden en de dag dat de activiteit plaats vindt.

Lijkt het jou wat om voor de kinderen in de Achtste Barrier leuke activiteiten op te zetten of heb je vragen? Neem dan contact op met ons via: secretariaat@oka-ab.nl 

 

Vrijwilligers gezocht    

OKA is op zoek naar vrijwilligers die ons team willen komen versterken.

Ben je 13 jaar of ouder en vind jij het leuk om ons te helpen met een van onderstaande taken

  • Een groepje kinderen te begeleiden
  • Een spel of activiteit te begeleiden
  • Hand en span diensten te doen
  • Ieder ander ding waar jij ons bij denkt te kunnen helpen

Geef je dan op via het volgende email adres  secretariaat@oka-ab.nl
Het is ook mogelijk om bij ons je maatschappelijke stage voor school te volgen!

Ben je vrijwilliger en doet je kind mee met de activiteit? Dan krijgt u korting op het entreekaartje van uw kind.

Carnaval!

Ons carnaval is achter de rug. Met ruim 120 aanwezigen hebben we een gezellig feest gehad. We hebben staan springen en dansen.

We willen de twee princessen van dit jaar bedanken. Bedankt prinses Sigrid (links) en princes Shelby (rechts)!

We wensen iedereen nog een paar leuke carnavalsdagen toe en tot de volgende keer.

Alaaf 🎉

Jan Linders supermarkten

Het zit in de genen van Jan Linders supermarkten om actief betrokken te zijn bij de omgeving. Daarom is het Jan Linders Fonds opgericht. Iedere supermarkt steunt één lokaal doel, dat belangrijk is voor de wijk waarin ze is gevestigd.
We hebben dit jaar de samenwerking met Open kinderen activiteiten Achtste Barrier voor meer info http://www.janlindersfonds.nl/

Franca, Bedankt!

Na jaren met veel plezier bij ons in het bestuur te hebben meegeholpen heeft Franca besloten ermee te stoppen. Tijdens de bingo hebben we het ‘officiële’ bedankje gedaan.

Toch willen we Franca via deze weg nogmaals bedanken voor alle tijd, energie en moeite die ze de afgelopen jaren in de OKA heeft gestoken. Dus…
Namens het bestuur, De vrijwilligers en de kinderen: Bedankt!

OKA zoekt een prinsen paar

Aan alle kinderen uit groep 4 en hoger,

Wil jij dit jaar carnaval vieren in de Achtse Barrier met al je vrienden en vriendinnen

Dat kan zondag 03 maart van 14.00- 16.30 in wijkcentrum De Mortel!!!

Wij zoeken nog een Jeugd Prins en Prinses Carnaval. Samen met de Prins en Prinses gaan wij een hele leuke middag voor jullie organiseren.

Als je denkt dat wil ik wel en het mag van mama en papa, laat deze dan een mail sturen naar secretariaat@oka-ab.nl  of info@oka-ab.nl met je naam, leeftijd en telefoonnummer. Je moet je dan wel voor 19 februari opgegeven hebben en als er nu meer kinderen zijn die Prins of Prinses willen zijn dan gaat het bestuur van de OKA-loten en krijg je van ons te horen of dat jij het geworden bent. Wij hopen veel aanmeldingen te krijgen. OKA-bestuur en beheerder van wijkcentrum De Mortel