Wanneer

28-10-2023    
14:00 - 17:00

De kaartverkoop staat onderaan deze pagina!

Hallo(ween) allemaal!

Op zaterdag 28 oktober brengen we de magie van Halloween tot leven voor de jongere bewoners uit onze wijk. Alle kinderen tussen 2 en 12 jaar zijn van harte welkom om, al dan niet in enge verkleedkleren, zich bij ons aan te sluiten voor een spannende activiteit.
Tussen 14:00 en 17:00 zijn de deuren geopend en kunnen jullie binnen lopen voor een afwisselend programma.

Natuurlijk gaan we pompoenen uithollen 🎃, hebben we een kampvuur 🔥en gaan we mooie versierdingen maken om jullie huis helemaal klaar te maken voor Halloween 🕸️

De activiteit is vrije inloop. Dus je kan om 14:00 meteen beginnen, maar het is ook prima als je pas om 16:00 komt.
We hebben een voorleesmoment gepland op drie vaste tijden: 14:30, 15:30 en 16:30. Dus als je even wil komen zitten en luisteren naar een spannend verhaal, zorg dat je in ieder geval op een van die tijdstippen aanwezig bent 😉

Tijdens de activiteit gaan wij er vanuit dat de ouders bij hun kinderen blijven!
Voor de deelnemende kinderen kosten kaartjes €4.00. Deze zijn te koop in de voorverkoop op onze website: www.oka-ab.nl. Voor de kaartjes die we in de voorverkoop verkopen reserveren we een pompoen. De voorverkoop loopt tot maandag 23 oktober.
Je kan aan de deur ook nog een kaartje kopen voor €4,50, maar hiervoor telt wel… op = op. Dus wil je zeker een pompoen kunnen maken? Koop je kaartje dan online!

We zitten in het Halloween thema, dus we zullen wat spannende versiering en dergelijke gebruiken, maar we houden het zeker kindvriendelijk!


Laat her formulier niet? Klik dan hier.