Corona update deel 2

Update 08-07:

De kaartverkoop voor de kindervakantieweek (weken?) is gesloten. Wij gaan aan de slag om de pakketjes in orde te maken. jullie ontvangen die binnenkort vanzelf. Veel plezier en hopelijk tot snel.

Fijne vakantie ?

Update 02-07:

De (hopelijk) laatste ‘corona activiteit’ gaat bijna beginnen. De kindervakantieweek. De kaartverkoop is al een tijdje bezig, maar hij sluit over minder dan een week!
op 7-7 sluiten we de verkoop en gaan we aan de slag om de thuispakketjes in orde te maken.
Klik hier om naar de informatiepagina en kaartverkoop te gaan

Wees er snel bij want op = op!

Update 08-06:

Helaas mogen we door de corona nog steeds niet samen met jullie knutselen. Dus we gaan ook voor Vaderdag pakketjes aanbieden om thuis te knutselen. Voor €3,00 per stuk kunnen jullie pakketjes bestellen. De verkoop loopt van maandag 8 juni tot zondag 14 juni.
Op woensdagavond 17 juni komen we de pakketjes rondbrengen.
De verkoop is intussen gesloten! De pakketjes komen eraan ?

Update 06-05:

Doordat de evenementen tot 1 september niet door mogen gaan, zijn wij, tot groot verdriet, genoodzaakt de avond4daagse en de kindervakantieweek te cancellen.

Over de avond4daagse is het bestuur nog aan het nadenken of we een alternatief kunnen aanbieden. Zodra we meer weten laten we dat natuurlijk horen.

Voor de kindervakantieweek hebben we al wel een alternatief programma samengesteld voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar, namelijk thuis pakketjes voor de hele vakantie. Iedere week brengen wij een pakketje langs met een opdracht, creatieve opdrachten, maar ook actieve opdrachten en tuin/keuken opdrachten, voor ieder wat wils. Als je de weekopdracht hebt uitgevoerd upload dan je foto op onze facebook pagina onder het bericht van de opdracht van die week.

Om de pakketjes thuis te ontvangen kun je een vakantie ticket via onze online verkoop op de website bestellen, https://oka-ab.nl/events/kindervakantieweek-2/ dan zorgen wij dat er iedere zomervakantieweek een pakketje bij je thuis komt.

De verkoop start op 7 mei 2020 en eindigt op 7 juli 2020.

Voor maar €18,- brengen wij, 6 weken lang, een pakketje bij je thuis.

Op = Op!

Reacties zijn gesloten.