Corona update

Update 26-04:

Voor Moederdag bieden we ook pakketjes aan om thuis te knutselen. Klik HIER voor de verkoop. De kaartverkoop is gesloten.
Ze zijn deze ronde 3 euro per stuk. We hebben verkoop tot 3 mei en we gaan proberen alles op woensdagavond 6 mei te bezorgen.

Update 15-04:

De eerste thuis-activiteit was een succes! We hebben een aantal leuke berichten gekregen van de deelnemers en natuurlijk een paar mooie kleurplaten! Omdat het een succes is gaan we ook koningsdag (en waarschijnlijk nog meer activiteiten) op een vergelijkbare manier aanbieden.

De koningsdagactiviteit staat intussen voor jullie klaar. Klik hier.
We bieden pakketjes aan (weer voor €2,00) om thuis je fiets te versieren. Ook doen we weer een Facebookwedstrijd voor de mooist versierde fiets!

Update 07-04:

De verkoop van het paaseieren zoeken vanuit huis is gesloten. De pakketjes worden gemaakt en zullen woensdag in de avond worden rondgebracht.

Update 27-03:

In verbrand met de corona-crisis waar we momenteel in zitten kunnen we onze activiteiten niet laten doorgaan zoals we dat normaal doen. Toch willen we iets betekenen voor de kinderen (en ouders) die nu veel tijd thuis moeten doorbrengen. We gaan daarom de komende tijd een aantal activiteiten in een andere vorm toch door laten gaan. Niet allemaal bij elkaar in De Mortel, maar gewoon lekker thuis!

Voor het paaseieren zoeken bieden we een “paaseieren zoeken vanuit thuis” pakketje aan. Voor een kleine bijdrage kunnen jullie die bestellen en thuis paaseieren gaan zoeken. Het pakketje bestaat uit wat eitjes, haasjes en een grotere haas die je ouders kunnen verstoppen in huis (of met lekker weer natuurlijk in de tuin). Daarnaast zit er ook een kleurplaat bij. Dat is onderdeel van een kleurplaten wedstrijd die we gaan opzetten als vervanging van de prijs-eitjes.

Ga snel naar de pagina over het paaseieren zoeken voor meer informatie!

We wensen jullie ondanks de omstandigheden veel plezier met het zoeken en succes met de wedstrijd!


Update op 23-03:

Zojuist heeft de overheid extra maatregelen aangekondigd. Alle activiteiten tot 1 juni zijn verboden.
Voor ons zijn dat Pasen, Koningsdag en Moederdag knutselen. Het bestuur gaat (keurig op afstand via video-bellen) in overleg om te bekijken of wij in een andere vorm toch iets kunnen betekenen voor de kinderen in de wijk. Hierover plaatsen we een update zodra we iets weten.

Wij hopen enorm op een verbetering van de situatie zodat onze avondvierdaagse door kan gaan. We houden natuurlijk de adviezen in de gaten!

Let goed op jezelf en een ander!


Update op 16-03:

Het zal voor niemand als een verrassing komen, maar ook de OKA komt met een bericht over het coronavirus (COVID-19).
Hoewel onze eerst volgende activiteit nog ver weg lijkt (13-04) willen we jullie toch alvast even inlichten over de situatie. Vier weken vooruit kijken is natuurlijk heel moeilijk dus de informatie hieronder kan (en zal waarschijnlijk) nog veranderen.

Op dit moment zijn de scholen gesloten tot en met 6 april. Er vanuit te gaan dat NA 6 april alles weer een stuk meer richting ‘normaal’ is willen we onze paasactiviteit proberen door te laten gaan. Als dat volgens het RIVM en de GGD verantwoord is.
Oorspronkelijk zou de voorverkoop eerder starten, maar we wachten 6 april even af.
Vanaf 6 april komt de voorverkoop voor Pasen online, Omdat we stiekem denken dat de situatie dan nog niet normaal is zullen we nog geen betaalverzoeken versturen tot (op z’n vroegst) de donderdag voor de activiteit (9-04). De voorverkoop start dus iets later, maar loopt door t/m vrijdag 10-4!
Zien we tegen die tijd aankomen dat het niet verantwoord is om door te gaan, dan laten we dat zo snel mogelijk weten!

De gezondheid van de deelnemers, ouders en vrijwilligers staat natuurlijk voorop dus we willen geen onnodige risico’s nemen!
We hopen op jullie begrip en wensen iedereen veel succes en gezondheid de komende tijd.

Groetjes,
Het bestuur van de OKA.
 

Reacties zijn gesloten.