Wanneer

15-11-2020    
De hele dag

Zoals op de voorpagina te lezen is deze activiteit jammer genoeg komen te vervallen ?

De Sint is dit jaar (noodgedwongen) met de tijd mee!
Dit jaar kunnen jullie gaan videobellen met de Sint.

Voor zondag 15 november heeft de Sint toegezegd dat hij de hele dag voor ons in de control room wil gaan zitten om met jullie te gaan videobellen. Omdat hij graag wil weten met wie hij allemaal gaat bellen moeten er vooraf kaartjes worden gekocht. De kaartverkoop vinden jullie hieronder. De kaartjes kosten dit jaar €4,- en zijn inclusief een cadeautje.
Tijdens het videogesprek krijgen jullie 1-op-1 tijd met de Sint. (Of natuurlijk met je hele gezin en de Sint samen). Tijdens dat gesprek mogen jullie natuurlijk je mooiste tekeningen, knutselwerkjes en dansjes laten zien!
Het videobellen met de Sint is in principe alleen voor bewoners in de Achtse Barrier. Woon je daar buiten, maar wil je toch meedoen? Neem even contact op met kaartverkoop@oka-ab.nl. Dan kijken we wat we kunnen regelen.

De Sint gaat gebruik maken van Microsoft teams. Daarvoor is het belangrijk dat je een laptop/ipad hebt waarmee je kan videobellen. Jullie krijgen van ons een link, die klik je aan op het moment dat je aan de beurt bent om te bellen. De sint laat jullie dan vanzelf toe in het gesprek.
We maken een schema waarin tijd is voor wat uitloop, maar we kunnen natuurlijk niet beloven dat we 100% op schema blijven lopen. Het kan dus zijn dat we iets uitlopen. We vragen jullie wel om zeker op tijd in te bellen.
De precieze tijd dat jullie moeten inbellen krijgen jullie te horen na de kaartverkoop. Jullie kunnen een voorkeur aangeven voor de ochtend (Vanaf +- 10 uur) of de middag. Wij proberen daar rekening mee te houden, maar kunnen niks beloven.