Koningsdag

Wanneer

27-04-2022    
10:30 - 12:30

Koningsdag:
Traditiegetrouw gaan we dit jaar weer voor fietsen versieren. Bij onze kraam kunnen jullie spulletjes kopen waar jullie je fiets mee kunnen versieren,  LET OP! Alleen contant betalen.  Als jullie je eigen fiets, kinderwagen, bolderkar etc meenemen, zullen wij zorgen voor het bevestigingsmateriaal van de versiering.

Inschrijven is niet nodig, op 27 april is iedereen welkom om 10.30 bij wijkcentrum ‘De Mortel’.

Na ongeveer een uurtje knutselen, zullen wij een rondje door de wijk maken, om jullie prachtig versierde fietsen aan iedereen te laten zien. Dus trommel opa en oma, buurman, buurvrouw en alle bekende op om te gaan kijken!
Route

Vanaf het parkeerterrein voor de Mortel slaan we linksaf het Savoiepad in. Bij de tweede afslag links (Avrancheslaan). Aan het einde van de laan bij de achterkant van de school linksaf de Cotentinlaan in. Aan het einde van de laan links (Ardèchelaan). Dan de eerst straat rechts (van de Marnestraat) tot aan de brug. Deze steken we over en gaan links de Oude Bosschebaan op. Deze veranderd in Cantalpad. Na +- 50 meter links (Savoiepad) en na 20 meter links weer het parkeerterrein voor de Mortel op1