Wanneer

26-10-2019    
18:30 - 22:00

 

Halloween

BOE!? Het is weer tijd voor onze spannendste activiteit van het jaar: HALLOWEEN! Om het spannend te houden vertellen we nog niet wat we precies gaan doen. We beloven in ieder geval wel dat er niemand met een kettingzaag of dergelijke achterna gezeten gaat worden.

Maar dat kan niet zonder hulp uit de wijk.

Wij zijn op zoek naar mensen die bij hun huis/ pleintje iets spannends voor onze kinderen neer willen zetten. Ideeën wisselen we graag uit.

Ook zou het fijn zijn als er een eventuele plaspauze ingelast kan worden bij het griezelhuis.

We horen graag wie onze spooktocht nog griezeliger zou kunnen maken.  We kunnen uiteraard ook nog begeleiders, die met de kinderen mee lopen, gebruiken tijdens de spooktocht. Mocht u tijd en zin hebben om ons te helpen, op welke manier dan ook, neem dan contact met ons op via secretariaat@oka-ab.nl

De activiteit is op zaterdag 26 oktober van 18.30 tot +/- 22.00 uur. We starten op het plein bij wijkcentrum De Mortel, maar misschien gaan we wel (met goede begeleiding) de wijk verkennen, en is voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

In de voorverkoop is de entreeprijs is €4,00 per kind.  De voorverkoop is intussen voorbij. Aan de deur zijn nog kaartjes te koop. Die kosten dan wel €4,50. We hebben maar een beperkte hoeveelheid plaatsen dus op=op. Er zijn aan de deur nog maximaal 9 kaartjes te koop. De kaartverkoop start om 18:15.