Kaartverkoop kindervakantieweek

Yessss de kaartverkoop is van start gegaan bij de Jan Linders. LET OP! De kaartjes kunnen alleen met contant geld worden gekocht! Maar om de kindervakantieweek net zo groot te maken als voorgaande jaren zoeken wij nog een hoop helpende handjes.
Om onze kindervakantieweek door te kunnen laten gaan zijn we nog opzoek naar meer vrijwilligers.
Dus heb je affiniteit met kinderen en lijkt het je leuk om een groepje te begeleiden, laat het ons weten via onderstaand e-mailadres.
Heb je geen interesse in een groepje begeleiden, maar wil je toch iets betekenen? Wij zijn ook nog opzoek naar vrijwilligers die onze bouwploeg kunnen ondersteunen. Spullen en spellen klaarzetten die we die dag zullen gaan doen. Je bent dan vooral achter de schermen bezig.

Onze kindervakantieweek is van 30-08 tm 03-09.
Je kunt bij ons ook je maatschappelijke stage lopen en zo wellicht je vrije studiepunten invulling geven.

Mocht je denken, ik heb tijd en het lijkt me leuk om bij te dragen aan een fantastische week voor de kinderen uit de Achtse Barrier, of heb je nog vragen? Laat het ons weten op vrijwilligers@oka-ab.nl

Mocht de kindervakantieweek onverhoopt toch niet door kunnen of mogen gaan, nemen wij contact op via het telefoonnummer dat u op de passe partout vermeld heeft.
Onze dank is heel groot.
Bestuur O.K.A.

Reacties zijn gesloten.