Corona update 4:

Update: 17-12:

Goed nieuws! De kerstpakketjes kunnen doorgaan! We hebben de alle betaalverzoeken verzonden en we gaan zondag aan de slag om alle pakketjes in elkaar te zetten. Natuurlijk zullen we hier alle geldige corona-regels aanhouden en afstand houden.

We wensen iedereen alvast een fijne kerst en een goede jaarwisseling.

Update 14:12:

Nederland in Lockdown… Jammer genoeg.
Voor onze kerstpakketjes is dat nog niet z’n probleem. Al moeten we even kijken hoe we alles nu veilig en volgens de regels in elkaar kunnen zetten.
De kaartverkoop is voor nu even stopgezet, totdat wij weten hoe we alles vorm kunnen gaan geven. Hou de website in de gaten voor updates.

Update 4-12:

Ja ja.. daar zijn we weer. Covid-19 houdt ook ons nog steeds bezig. Dit jaar helaas geen gezellige knutselmiddag rond Kerst.
Maar om jullie huis toch in de kerstsfeer te krijgen, zullen wij pakketjes verkopen waarmee jullie een kerststukje kunnen maken.

De kaartverkoop vinden jullie op de evenementenpagina: HIER
Dit zal een inschrijving zijn, die bij voldoende aanmeldingen omgezet zal worden in een ticket en betaald kan worden. De pakketjes kosten €1,50 en zullen zondag 20 december thuis gebracht worden.
Zo kunnen jullie de kerstvakantie creatief beginnen met het maken van een kerststukje.

Uiteraard wenst het bestuur van de O.K.A iedereen fijne feestdagen en alvast een gelukkig 2021. Dat we elkaar volgend jaar weer gezond en wel mogen ontmoeten.

Update 4 – 11:

“Buurt- en verenigingshuizen dicht” zo klonk het afgelopen dinsdag bij de persconferentie…
Vandaag kregen we dan ook de bevestiging dat de Mortel ook weer moet sluiten. Daar gaat ons alternatieve sinterklaasfeest ?.

Met de huidige regels over maximale groepsgrote, verplichte 1.5m afstand (voor gasten ook thuis) en de hoeveelheid visite, zien wij jammer genoeg geen mogelijkheden meer om het videobellen te organiseren.
Daarmee komt helaas ons hele Sinterklaasweekend van dit jaar te vervallen.
Wij vinden dit zelf minstens zo jammer en we hebben echt geprobeerd om te schuiven en met passen en meten toch iets te organiseren, maar het gaat niet lukken.
We hebben contact gehad met Sinterklaas. Hij vindt het ook erg jammer. Hij had zo gehoopt om jullie allemaal toch even te kunnen zien. Misschien kunnen jullie een extra mooie tekening voor hem maken en in je schoen stoppen als hij in Nederland is?
Volgend jaar is er weer een nieuwe poging voor het sinterklaasweekend. We maken er dan gewoon een veel groter feest van!

De kaartverkoop is bij deze dan ook gesloten. Iedereen die al een kaartje had gekocht zal worden benaderd om alles netjes af te sluiten.

De volgende activiteit op de agenda is Kerst. De plannen die daarvoor liggen zijn op dit moment natuurlijk ook niet mogelijk. Achter de schermen zijn we aan het kijken voor een alternatief, maar of dat doorgang kan vinden is natuurlijk ook nog de vraag.
Hou de website in de gaten. Als we updates hebben posten we die hier.

Hopelijk kunnen we bij de volgende corona update een positiever bericht plaatsen.
Blijf allemaal gezond, zorg goed voor elkaar en toch een vrolijk sinterklaasfeest gewenst.
Hopelijk tot snel!


Reacties zijn gesloten.