OKA zoekt een prinsen paar

Aan alle kinderen uit groep 4 en hoger,

Wil jij dit jaar carnaval vieren in de Achtse Barrier met al je vrienden en vriendinnen

Dat kan zondag 03 maart van 14.00- 16.30 in wijkcentrum De Mortel!!!

Wij zoeken nog een Jeugd Prins en Prinses Carnaval. Samen met de Prins en Prinses gaan wij een hele leuke middag voor jullie organiseren.

Als je denkt dat wil ik wel en het mag van mama en papa, laat deze dan een mail sturen naar secretariaat@oka-ab.nl  of info@oka-ab.nl met je naam, leeftijd en telefoonnummer. Je moet je dan wel voor 19 februari opgegeven hebben en als er nu meer kinderen zijn die Prins of Prinses willen zijn dan gaat het bestuur van de OKA-loten en krijg je van ons te horen of dat jij het geworden bent. Wij hopen veel aanmeldingen te krijgen. OKA-bestuur en beheerder van wijkcentrum De Mortel

Reacties zijn gesloten.