Welkom op de site van OKA

Vanwege de privacywet die in 2018 is ingegaan hebben we besloten om in 2019 van onze activiteiten geen, of heel weinig, foto’s te publiceren op de website.


  OKA zoekt verkeersregelaars


  Van maandag 20 mei tot en met vrijdag 24 mei vindt de OKA-avondvierdaagse in Achtse Barrier weer plaats.

  Om dit evenement veilig te laten verlopen zoeken wij verkeersregelaars die de avondvierdaagse begeleiden.

  Het bestuur van de OKA is nog op zoek naar een aantal mensen die zich hiervoor als vrijwilliger willen inzetten.

  Wat houdt het in:
  De opleiding tot verkeersregelaar bestaat uit een onlinecursus met een ‘examen’. Dit neemt in totaal een klein uurtje in beslag. Wanneer je slaagt dan krijg je een certificaat. Aan deze cursus zijn geen kosten verbonden. De cursus met afsluitend het examen kun je thuis op je eigen computer doen, ook is het mogelijk om het in De Mortel (onder het genot van een kopje koffie) met een aantal mensen te doen.
  Voorwaarden
  Tenminste twee avonden van de in totaal vijf avonden beschikbaar zijn. Vrijwillig is niet vrijblijvend. Heb je interesse, meld je dan aan vóór 1 mei 2019 op:
  verkeersregelaarsab@gmail.com

  Wij hopen op de nodige aanmeldingen, zodat het weer een geslaagde avondvierdaagse wordt mede door de inzet van de buurtbewoners van Achtse Barrier.


Algemene oproep

De OKA is altijd op zoek naar vrolijke vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan diverse activiteiten.
Lijkt het U leuk om mee te helpen bij bijvoorbeeld de avond 4-daagse? De kindervakantieweek? of een van de andere activiteiten door het jaar heen? Neemt U dan gerust contact op met een van de bestuursleden!