Welkom op de site van OKA

Begin 2019 zijn we met onverwachte spoed moeten overstappen naar een andere website. Mogelijk is deze nog wat ruw aan de randjes, maar alles zou moeten werken zoals je gewent bent.
Zo niet? Stuur dan even een mailtje met waar je tegenaan loopt naar ruben@oka-ab.nl

Vanwege de privacywet die in 2018 is ingegaan hebben we besloten om in 2019 van onze activiteiten geen, of heel weinig, foto’s te publiceren op de website.

We hebben op het moment een storing bij de mail. We zijn er mee bezig. Mocht je ons met spoed moeten hebben neem dan telefonisch contact op. De telefoonnummers staan onderaan deze website.


  OKA zoekt een prinsen paar


  Aan alle kinderen uit groep 4 en hoger,

  Wil jij dit jaar carnaval vieren in de Achtse Barrier met al je vrienden en vriendinnen

  Dat kan zondag 03 maart van 14.00- 16.30 in wijkcentrum De Mortel!!!

  Wij zoeken nog een Jeugd Prins en Prinses Carnaval. Samen met de Prins en Prinses gaan wij een hele leuke middag voor jullie organiseren.

  Als je denkt dat wil ik wel en het mag van mama en papa, laat deze dan een mail sturen naar secretariaat@oka-ab.nl  of info@oka-ab.nl met je naam, leeftijd en telefoonnummer. Je moet je dan wel voor 19 februari opgegeven hebben en als er nu meer kinderen zijn die Prins of Prinses willen zijn dan gaat het bestuur van de OKA-loten en krijg je van ons te horen of dat jij het geworden bent. Wij hopen veel aanmeldingen te krijgen. OKA-bestuur en beheerder van wijkcentrum De Mortel


Algemene oproep

De OKA is altijd op zoek naar vrolijke vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan diverse activiteiten.
Lijkt het U leuk om mee te helpen bij bijvoorbeeld de avond 4-daagse? De kindervakantieweek? of een van de andere activiteiten door het jaar heen? Neemt U dan gerust contact op met een van de bestuursleden!